Waarom de Optifree Express

Waarom de Optifree Express gebruiken?

De Optifree Express is een alles-in-één lenzenvloeistof welke op de markt is gebracht door het merk Alcon. Het betreft hier een uitstekende, zogenaamde no-rub vloeistof welke in het bijzonder geschikt is voor mensen die zachte contactlenzen dragen. Ben jij iemand die gebruik maakt van silicone hydrogel lenzen? Ook in dat geval kan je gebruikmaken van de Optifree Express. Het alles-in-één karakter waar deze lenzenvloeistof over beschikt zorgt ervoor dat je ze niet alleen kan gebruiken om mee te desinfecteren, maar ook mee te reinigen en mee af te spoelen. Uiteraard is het met deze lenzenvloeistof ook mogelijk om je lenzen te bevochtigen.

Schoonwrijven is absoluut overbodig 

Voor verschillende lenzenvloeistoffen welke op de markt zijn terug te vinden geldt dat het noodzakelijk is om de lenzen er mee schoon te wrijven. Dit met alle potentiële gevolgen van dien. Echt praktisch zijn die lenzenvloeistoffen dan ook in het geheel niet. Ben jij ook dezelfde mening toegedaan? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat de Optifree Express voor jou zeker en vast een interessante lenzenvloeistof is! De aanwezige, no-rub eigenschap zorgt er namelijk voor dat schoonwrijven compleet overbodig is geworden. Bovendien werd de Optifree Express ook nog eens speciaal ontwikkeld om langdurig comfort te kunnen garanderen.

Een prachtige alles-in-één lenzenvloeistof 

Voor heel wat mensen geldt dat ze tegenwoordig nog steeds meerdere lenzenvloeistoffen in huis halen. Dit is doorgaans het gevolg van het feit dat ze zich niet bewust zijn van het bestaan van een zogenaamde alles-in-één lenzenvloeistof zoals deze Optifree Express. Nochtans zijn dit type van lenzenvloeistoffen ongelofelijk interessant. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld dit type van lenzenvloeistof kan je rekenen op de volgende eigenschappen:

  • De lenzenvloeistof zorgt voor een effectieve reiniging van de ogen; 
  • De lenzen worden op efficiënte wijze gedesinfecteerd; 
  • Er wordt een bevochtiging van de contactlenzen gerealiseerd; 
Lees tip:  Een VR bril huren, waar kan dat?

Naast bovenstaande geldt voor de Optifree Express eveneens dat ze bijzonder geschikt is voor mensen die lenzen dragen en geplaagd worden door droge en gevoelige ogen. Het aanwezige desinfectiesysteem waar je op kan rekenen bij het gebruik van de Optifree Express zorgt er in de praktijk voor dat je ogen op de meest optimale wijze worden beschermd tegen niet alleen bacteriën, maar ook vervelende schimmels. Dit is overigens nog lang niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat de Optifree Express eiwitaanslag verwijdert op de lens waardoor je een hele dag door kan rekenen op aangenaam frisse ogen. 

Is de Optifree Express ook voor jou een interessante keuze? 

De informatie op deze pagina heeft ongetwijfeld meer dan duidelijk gemaakt dat er aan het gebruik van de Optifree Express behoorlijk wat interessante voordelen zijn verbonden. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat deze lenzenvloeistof niet zomaar door iedereen kan worden gebruikt. De Optifree Express gebruiken is dan ook uitsluitend mogelijk voor mensen die gebruikmaken van ofwel zachte ofwel silicone hydrogel lenzen. Ben jij iemand die harde lenzen moet dragen? In dat geval zal je daarvoor moeten kijken in de richting van een andere lenzenvloeistof. Ook in dit geval zijn er echter uitstekende alles-in-één lenzenvloeistoffen op de markt terug te vinden waar je gebruik van kan maken. 
Benieuwd naar de Optifree Express? Kijk op www.lens2day.nl voor meer informatie.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *