Populairste modellen brillen in 2020

Populairste modellen brillen in 2020

Het is inmiddels 2020 en het nieuwe jaar is begonnen. Eind vorig jaar hebben veel bekende brillenmerken hun exposities gehad en de modellen voor het komende seizoen gepresenteerd. Het is tijd om de balans op te maken: wat zijn voor komend seizoen de modellen. Je kunt het komende seizoen samenvatten in drie woorden: eigenwijs, tijdloos en opvallend. We gaan het komende jaar eigenzinnige retro en vintage modellen terugzien met hoekige en ronde brillenglazen. De zogenaamde Windsor bril wilt komend jaar weer aan populariteit, net als de ronde oversized brillen.

Trend 1: de kleur mag het komende jaar opvallen

Het komende jaar mag het qua kleuren allemaal best wat gewaagder. Meerdere verschillende kleuren combineren kan in 2020 helemaal. We hoeven geen sobere kleuren meer, zeker in combinatie met oversized en een opvallende print. Die print gaan we in het komende seizoen zeker terugzien.

Trend 2: de boyfriend bril is helemaal terug

De in 2012 al onwijs populaire boyfriend bril is in 2020 weer helemaal terug. Je zag dit model vooral veel in combinatie met een stoere jongensachtige broek. Het is een model dat de vrouwelijkheid juist omhoog haalt door de vrouwelijke looks te combineren met een stoere touch. Dit model past eigenlijk overal prima bij. Zorg dat je dit model neemt wanneer het ook echt past bij jou!

Populairste modellen brillen in 2020

Trend 3: ronde oversized brillen

Ronde en grote brillen zijn de brillentrend voor 2020. Brilmonturen die zichtbaar te groot zijn, maar wel zorgen voor een stoere look. We zagen ze het afgelopen jaar natuurlijk al veel bij bekende mensen uit binnen- en buitenland. Ieder brillenmerk zal het komende jaar met deze brillen komen.

Lees tip:  Een VR bril huren, waar kan dat?

Trend 4: Brillen met een halve rand

Ook wel de ‘Montuurloze bril’ genoemd, wordt in 2020 een brillentrend. Deze bril heeft een halve omlijning, waardoor je gezicht groter lijkt. De bril valt ietswat naar achteren en passen perfect bij kleding met een nette en modieuze stijl. De monturen zijn ingetogen en stijlvol. In tegenstellig tot de oversized bril is deze bril minder opvallend.

Nieuwe bril online bestellen

Tegenwoordig zijn er legio webwinkels die brillen online verkopen. Ideaal wanneer jij jouw sterkte weet. Ook wanneer je deze niet weet kun je online tegenwoordig een oogtest doen. Daarnaast hebben de webwinkels vaak software, waarmee je online de brillen kunt passen. De webcam van je laptop of computer helpt jou dan om te kijken of de bril bij je past. Bekijk voor je gaat kopen altijd de webwinkel reviews van andere klanten. Zo weet je wat je kunt verwachten wanneer je koopt. Ook veel drogisterijen verkopen tegenwoordig brillen. De drogisterij ervaringen vind je bij Goedbeoordeeld.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *