Hier let je op bij de aanschaf van een bril

Nieuwe bril nodig? Het uitzoeken van een nieuwe bril kan soms een lastige opgave zijn. Zoveel zaken waar je rekening mee moet houden. Hij moet lekker zitten, mooi zijn, niet te duur, de juiste sterkte en ga zo maar door. In dit artikel lees je de drie meest essentiële zaken waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van een nieuwe bril.

Wanneer ga je de bril gebruiken

Kan je de kleine lettertjes op je telefoon niet meer lezen of kan je het kenteken voor je op de snelweg niet meer lezen? Dit zijn veel voorkomende klachten maar voor beide heb je een hele ander soort bril nodig. Het is daarom van belang dat je een oogmeting laat uitvoeren.

Wanneer je een oogmeting hebt laten uitvoeren weet je precies wat voor bril en wat voor sterkte je nodig hebt.

Comfort

Het comfort van een bril wordt vaak onderschat. Maar je hebt je bril of de hele dag op, of wanneer je je lenzen uit doet. Wanneer je je bril de hele dag draagt spreekt het voor zich dat deze lekker moet zitten. Als je je bril alleen draagt wanneer je je lenzen uit hebt; dan moet de bril al helemaal lekker zitten! Dit zijn namelijk momenten waarop je over het algemeen heel moe bent.

Esthetisch aspect

Tot slot moet de bril natuurlijk gewoon mooi zijn. Je draagt ‘m tenslotte vaak. Onze tip koop in een keer twee brillen. Dan kies je er een die wat meer uitgesproken is en een die onder elke outfit schittert. Dan heb je altijd de perfecte bril. Ben je toe aan een nieuwe dan doe je weer precies hetzelfde.

Lees tip:  Welke verschillende stijlen brillen zijn er?

Bron: http://www.lebrille.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *