Hoe hoog zijn de ooglidcorrectie kosten?

Als je nog nooit iets van plastische chirurgie bent ondergaan, weet je waarschijnlijk niet zo goed wat voor prijskaartje daaraan hangt. Als je het namelijk vergelijkt met een normale operatie in een ziekenhuis, is het waarschijnlijk zo dat je aan zeer hoge bedragen zult denken. Mocht je dus overwegen om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, dan is het nooit een slecht idee om eerst even de ooglidcorrectie kosten te bekijken. Vaak zal dit waarschijnlijk een heel stuk minder duur zijn dan je misschien eerst had gedacht.

Een gratis consult

Een van de zaken waar je waarschijnlijk geen geld aan hoeft uit te geven is een consult. Vaak krijg je deze gratis van een goede plastisch chirurg. Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen, want zo kun je jezelf er echt even goed van overtuigen dat je inderdaad echt een ooglidcorrectie wil ondergaan. Dit is natuurlijk van zeer groot belang, dus is het prettig dat je hiervoor niet extra hoeft te betalen. Het is daarom ook zeer zeker wel aan te raden om daar gebruik van te gaan maken. Zeker ook omdat er vaak een behandelplan speciaal op jou afgestemd zal worden. Dit speelt dus geen rol bij de ooglidcorrectie kosten.

Verschillen in ooglidcorrectie kosten

Voordat we echt kunnen gaan kijken naar de precieze prijzen die je zult gaan betalen, is het nog wel slim om even te benoemen waarom de ene ooglidcorrectie duurder is dan de andere. Dit kan natuurlijk te maken hebben met verschillende bedrijven die verschillende prijzen vragen, maar het heeft ook met de soort ooglidcorrectie te maken. Zo zul je misschien al wel hebben gezien dat een zogenaamde onderooglidcorrectie significant duurder is dan een bovenooglidcorrectie. Dit is goed om in je achterhoofd te houden als je overweegt om een ooglidcorrectie uit te laten voeren.

Lees tip:  Aanvullende zorgverzekering voor brillen

Gemiddelde prijzen voor een ooglidcorrectie

Nu komt dan toch echt de vraag waar je je waarschijnlijk voornamelijk mee bezig hebt gehouden. Wat is nou de prijs die je betaalt voor een goede ooglidcorrectie? Zoals je hiervoor hebt kunnen lezen, hangen de ooglidcorrectie kosten van een aantal zaken af. Zo is de ene plastische chirurg gewoon een beetje duurder dan de ander, maar hangt het er ook nog eens van af of je voor een boven- of onderooglidcorrectie gaat. Mocht je overigens voor  zowel een boven- als een onderooglidcorrectie willen gaan, dan is het vaak voordelig om deze tegelijkertijd te laten uitvoeren, want dan betaal je vaak ietsje minder. Je moet denken aan prijzen tussen de 600 en 1750 euro voor een bovenooglidcorrectie en prijzen van zo’n 1200 tot 3750 euro voor een onderooglidcorrectie.

Zijn de ooglidcorrectie kosten het waard?

De ooglidcorrectie kosten hangen dus van een aantal factoren af. Ook hangt het van jouw specifieke situatie en oogleden te maken. Toch is het misschien een stuk goedkoper dan je had gevreesd. Het kan ook dat je misschien toch nog even wacht totdat je wat meer geld hebt om de ooglidcorrectie te kunnen betalen. Zijn de ooglidcorrectie kosten het dus voor jou wel of niet waard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *