1502 Barometer

Jacob Jensen barometer

Maak het Jacob Jensen weerstation I compleet met de barometer. De Jacob Jensen barometer geeft de luchtdruk weer in twee optionele eenheden. Daarnaast wordt op het display symbolen weergegeven voor de weersvooruitzichten binnen een straal van 25 kilometer. Bij het installeren van de barometer dient de hoogte boven zeeniveau ingevoerd te worden.

Deze barometer is onderdeel van de Jacob Jensen weerstation I serie, waarmee je je eigen complete weerstation kan samenstellen: 

Compleet Jacob Jensen weerstation I
Het weerstation I van Jacob Jensen bestaat uit een serie unieke functionele elementen. De reeks omvat een binnen- en buitenthermometer, hygrometer, regenmeter, barometer, alarmklok, temperatuur-station, zendergestuurde klok, bureaustandaard en wandbevestigingsplaat. Vormgegeven in de klassieke Jacob Jensen stijl, is het met het weerstation een plezier het weer en de tijd het hele jaar door in het oog te houden.

De zeven onderdelen van het weerstation zijn eenvoudig te bedienen en af te lezen. Vier toetsen elk met hun eigen functie, geheugen en display verstrekken alle informatie. Het ontwerp is puur Jacob Jensen: bescheiden en elegant, een volmaakte balans tussen vorm en functie. De los bij te bestellen montageplaatjes maken van de losse onderdelen één weerstation.

Merk: Jacob Jensen
Artikelnummer: 1502
Serie: Weerstation I
Specificaties:
• Geeft de luchtdruk weer in 2 optionele eenheden
• Weersvoorspellingen binnen een straal van 25 kilometer
Materiaal: Metaal, kunststof
Afmetingen: 140 x 62 x 22 mm
Gewicht: 133 gr
Werking: 4 x AAA batterijen
Garantie: 2 jaar
Download: Productspecificatie, Handleiding

€ 74.63

Naar de website